Telangana Forest Department Recruitment 2017 TSPSC Notification for 2024 Forest Range Officer Vacancies Available at www.forests.telangana.gov.in

Spotting out the Dissimilar

Directions—In each of the following questions one word is different from the rest. Find out the word which does not belong to the group—

1. (A) BFD
(B) NRP
(C) HLG
(D) QUS
(E) UYW
Ans : (C)

2. (A) GTSH
(B) BYXC
(C) ETUF
(D) LONM
(E) KPIR
Ans : (C)

3. (A) PQ
(B) CD
(C) MN
(D) DF
(E) RS
Ans : (D)

4. (A) HB
(B) ZU
(C) NI
(D) TO
(E) PK
Ans : (A)

5. (A) CEI
(B) QSX
(C) JLP
(D) QSW
(E) MOS
Ans : (B)

6. (A) ZXVT
(B) SQOM
(C) ECBA
(D) UHF
(E) DBTR
Ans : (C)

7. (A) KMNO
(B) ABDE
(C) PRST
(D) UWXY
(E) QSTU
Ans : (B)

8. (A) BC
(B) FG
(C) KL
(D) PQ
(E) TV
Ans : (E)

9. (A) KLM
(B) NPR
(C) BCD
(D) RQP
(E) HGF
Ans : (B)

10. (A) ML
(B) TS
(C) FG
(D) PO
(E) XW
Ans : (C)



11. (A) NMLK
(B) RQPO
(C) UTSR
(D) WXUV
(E) EDCB
Ans : (D)

12. (A) ACEG
(B) MOQS
(C) GHJL
(D) RTVX
(E) KMOQ
Ans : (C)

13. (A) CE
(B) HK
(C) SQ
(D) MN
(E) WZ
Ans : (D)

14. (A) BCB
(B) DED
(C) ABA
(OJ KLL
(E) MNM
Ans : (D)

15. (A) BCD
(B) NPR
(C) KLM
(D) RQP
(E) HGF
Ans : (B)

16. (A) MOQ
(B) GEC
(C) SUW
(D) PRT
(E) TVX
Ans : (B)

17. (A) AG
(B) IO
(C) PV
(D) QW
(E) SY
Ans : (C)

18. (A) EQL
(B) BHF
(C) KTI
(D) SXD
(E) JWM
Ans : (D)

19. (A) ACDB
(B) MOPN
(C) SVUT
(D) QSTR
(E) JLMK
Ans : (C)

20. (A) Printer
(B) Author
(C) Publisher
(D) Correspondent
(E) Reader
Ans : (E)